18 de setembre, 2008

MULATO

L'altre dia vaig anar al bar a veure el partit de futbol entre l'Almeria i el València, i quan es produí un canvi de jugadors de l'Almeria, vaig sentir, darrere de mi, un comentari que em va deixar esbalaït, més pel to amb el què es va dir, que pel seu contingut. El comentari en qüestió va ser: "Eixe què és, mulato, fill de pare blanc i mare negra?"
Ja dic, el comentari en si no té més inconvenients, és més, és lògic. Però el to utilitzat anava carregat de masclisme i de racisme. Per a eixe home que ho va dir, estava clar que el pare només podia ser blanc, i la mare negra; al revés haguera sigut impossible. Com una blanca anava a fer-ho amb un negre? Impossible: això no cap en el cap d'un tio que li casca a la seua dona i que per a més inri, li diuen Albí.

7 comentaris:

Nür ha dit...

Donç hauriem d'explicar-li a l'Albí que molt probablement siga el pare el negre... o és que no sap el que diuen dels negres?!?!? :D
Simplement per fotre-lo, ja saps que la grandària no importa!

Petons!
Nür

Corpi ha dit...

A estes altures no crec que l'importe molt, doncs ja és un vell, a no ser que el negre se li fique darrere quan a ell li caiga el sabó en terra en la dutxa.

Marc Gomar ha dit...

Molt bona observació la de la mare negra... Amb Obama és el contrari, el negre és el pare. Mira per on, fins i tot en això trenca els tòpics!

Corpi ha dit...

Estaria bé encreuar a l'Obama i a la Palin: el món tremolaria.

Sgt. Pepper ha dit...

Auria que fer un analisi de DNA per sber qui son els pares. Tio, t'en pases

Jota ha dit...

És el que passa quan baixes a veure el fútbol al bar, que hi ha el perill de veure's en mig d'una baralla entre sofistes i partidaris de l'escola platònica.

Corpi ha dit...

I d'edonistes. D'eixos està ple, en els bars.