06 de juny, 2008

UN MÉS

Ja fa temps que va rondant-me pel cap la idea de fer-me un bloc en valencià. Fa més d'un any i mig que estic pel mon dels blocs, però en castellà. Supose que quan vaig començar en castellà el que buscava era procurar que em llegira la major quantitat de gent possible. Però ha anat passant el temps i me n'he adonat que el més important és escriure per gust, que sempre hi haurà algú a qui li agrade el que escrius, encara que en siguen pocs. Però eixos pocs sempre seran bons, els millors; gent amable, lleial i comprensiva que més o menys vegades acudeixen a veure quina pardalà has escrit darrerament.
I ha sigut fa poc quan he conegut la gran quantitat de gent que hi ha per ahí fora escrivint en valencià, i quina qualitat més bona la dels blocs que tenen.
Doncs bé, m'afig a la penya i a partir de hui entre a formar part de la blogosfera valenciana. Ja veurem que ix de tot açò.

2 comentaris:

Pepe Castro ha dit...

De tot això com tu dius, el que está clar ès que en lloc de tenir un bloc, en tindràs dos de qualitat.
Una aferrada, i enhorabona.

Corpi ha dit...

Vaja, com que tu també escrius e valencià, o millor dit, en mallorquí, doncs eres d'allí, i jo sense saber-ho. Des d'ara comentaré al teu blog en esta llengua. Gràcies per vindre.